ARTIKEL 1 - Definities
 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen je gebruik kan maken van je herroepingsrecht.
 2. Herroepingsrecht: de mogelijkheid om binnen de bedenktijd af te zien van je aankoop
 3. Dag: kalenderdag
 4. De website: www.praktijkinkoop.nl, en alle pagina’s onder dit domein
ARTIKEL 2 - Wij of we
 1. PraktijkInkoop
 2. Egelinglaan 8b
 3. 3507 TC Zeist
 4. E-mail: info@praktijkinkoop.nl
 5. KvK-nummer: 53239881
 6. BTW-identificatienummer: NL8508.05.843.B.01
ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid
 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alles wat wij aanbieden via de website, tenzij we dit nadrukkelijk anders aangeven op de website of schriftelijk met je overeenkomen.
ARTIKEL 4 - Het aanbod
 1. Als een aanbod op de website een beperkte geldigheidsduur heeft of onder andere voorwaarden valt dan hier beschreven, dan vermelden we dit duidelijk op de website.
 2. Afbeeldingen van producten op de website zijn niet noodzakelijkerwijs een waarheidsgetrouwe weergave van de producten die we aanbieden.
 3. Productbeschrijvingen en prijzen op de website van PraktijkInkoop.nl hebben we met aandacht opgesteld. Eventuele fouten in deze beschrijvingen en prijzen zijn echter niet bindend voor de overeenkomst.
ARTIKEL 5 - De overeenkomst
 1. Zodra je je bestelling via de website hebt geplaatst ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling per email.
 2. Met het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met deze algemene voorwaarden en is de overeenkomst tot levering van de bestelling gesloten.
 3. Met het plaatsen van de bestelling ga je ook akkoord dat wij je de factuur na levering van de producten per email toesturen.
 4. Betaling van de bestelling kan alleen door middel van automatische incasso, credit card of iDeal, tenzij we dit anders met je overeenkomen.
 5. We behouden ons het recht voor om, voor zover wettelijk mogelijk natuurlijk, ons op de hoogte te stellen of je aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Mochten wij op basis hiervan, of op basis van eerdere bestellingen twijfelen of de bestelling zal worden betaald, dan kunnen wij een bestelling, onder vermelding van onze redenen, annuleren.
ARTIKEL 6 - Herroepingsrecht
 1. Zonder opgaaf van redenen kun je je aankoop ongedaan maken. Je moet dit dan wel binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten aan ons melden. Voorwaarde is verder dat het product ongeopend en in de originele verpakking direct aan ons wordt geretourneerd.
 2. De kosten voor het retourneren zijn voor jou. De kosten voor de producten zullen wij na ontvangst van de producten binnen 30 dagen aan je terugbetalen.
 3. Wij houden ons het recht voor om geretourneerde de producten te weigeren of om slechts een gedeelte van de kosten te betalen als de verpakking geopend of beschadigd is.
ARTIKEL 7 - De prijs
 1. Onze prijzen staan exclusief BTW op de website aangegeven. De bezorgkosten binnen Nederland zijn 6 Euro per bestelling. We brengen geen bezorgkosten in rekening voor bestellingen met een waarde van meer dan 60 Euro exclusief BTW.
ARTIKEL 8 - Conformiteit
 1. Mocht een product niet naar behoren werken dan kun je dit natuurlijk aan ons terugsturen. Je moet dan wel van tevoren contact met ons opnemen over de aard van de problemen.
 2. Retourneren van de ondeugdelijke producten gaat in overleg. Wij behouden ons het recht voor om een terugzending te weigeren als je het product oneigenlijk gebruikt hebt of wilt gaan gebruiken.
 3. De kosten voor het retourneren van ondeugdelijke producten zijn voor ons. Ook de kosten voor de producten zelf zullen wij na ontvangst binnen 30 dagen aan je terugbetalen.
ARTIKEL 9 - Levering en uitvoering
 1. Na overeenkomst tot levering van de bestelling sturen we je bestelling naar onze leveranciers. Deze zullen vaak zonder onze tussenkomst de bestelling bij je afleveren.
 2. Producten die je voor 11 uur ‘s ochtends bestelt worden in principe binnen 2 werkdagen geleverd. Producten die je na 11 uur ‘s ochtends bestelt worden in principe binnen 3 werkdagen geleverd. Mocht je een bestelling eerder willen ontvangen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 3. Mocht het ons niet lukken om je bestelde producten binnen 5 werkdagen te leveren, dan nemen we contact met je op zodra wij dit weten.
 4. Producten kunnen op maandag tot en met zaterdag worden afgeleverd. Mocht levering van de producten de eerste keer niet lukken, dan wordt altijd een tweede poging tot levering gedaan.
ARTIKEL 10 - Klachtenregeling
 1. Natuurlijk nemen wij alle klachten met betrekking tot de geleverde producten serieus in behandeling. Je kunt je klachten sturen naar PraktijkInkoop.nl onder vermelding van je telefoonnummer. We zullen dan proberen je klacht op te lossen, en je hiervan binnen 7 dagen op de hoogte stellen.
ARTIKEL 11 - Geschillen
 1. Op overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
ARTIKEL 12 - Aanvullende of afwijkende bepalingen
 1. Je gegevens zullen uitsluitend intern en door onze (logistiek) leveranciers en vervoerders voor de afhandeling van bestellingen worden gebruikt. Wij stellen geen gegevens aan andere partijen ter beschikking. Indien je niet meer in ons bestand opgenomen wilt zijn, laat dit dan schriftelijk aan ons weten.